Slipset – det vigtigste tilbehør

Glem endelig ikke slipset!

Ud over de jordnære farver og rustfarver er accessoires vigtigere end nogensinde. Derfor er slipset en oplagt mulighed for at kombinere de rigtige farver, når man går efter tilbehør til beklædning.

Som mand har man måske ikke lige så mange muligheder inden for accessories som kvinder. Mange mænd begrænser sig til et fedt ur, men man kan faktisk også skabe en fantastisk effekt med et simpelt, men lækkert slips.

Slipset er altid en sikker vinder og er et yderst stilfuldt valg i efteråret, både til jakker, skjorter og cardigans. Det gælder om at lægge energi i at vælge det helt rigtige slips til det ypperste efterårslook. Gå efter rustfarverne, hvis du vil skabe årstidens mest moderigtige outfit og undgå de alt for prangende farver, så du ikke får et for drenget look. De jordnære og naturlige farver er naturligvis også sikre vindere.

Uldslips er prikken over i’et i det mere kølige efterårsvejr og kan med fordel bruges hele vinteren. Man kommer ikke sovende til det mest stilfulde look, og det kan være sin sag at finde det rigtige slips, og du skal derfor overveje kropsform, og om slipset skal tilpasses en blazer eller bare en skjorte. Pynteklud og skjortens farver spiller naturligvis også ind, så det er bare at komme i gang med jagten.

Slipset er generelt det ypperste element i enhver mands garderobe, men på stayclassy.dk finder du imidlertid også andre ideer til, hvordan du kan udvide din garderobe med de bedste accessoires til herremoden nu og her i vinterhalvåret. Naturligvis er slipset også en selvfølge i denne guide og er absolut et af de vigtigste elementer i enhver mands garderobe – og det gælder sådan set alle årstider. Et slips er derfor altid en god investering.

  • In Blog
  • October 22, 2015
Written by
Posts: 5